RegioOpleiders

RegioOpleiders is de schakel tussen werknemers, werkgevers, brancheorganisaties en mbo, hbo en commercieel onderwijs in regio Zwolle. Dankzij een unieke samenwerking met 16 regionale scholingsaanbieders biedt RegioOpleiders maatwerk in cursussen en opleidingen. Ondersteund door de NRTO.

Ga naar RegioOpleiders

Online aanbod

RegioOpleiders biedt in samenwerking met Skillstown en Online Academy een ruim aanbod online trainingen. Van laag instapniveau tot upgrades voor professionals. Via een digitaal leerplatform onbeperkt toegang, op elk gewenst moment. Maak gebruik van vernieuwde, effectieve leermethoden.

Bekijk het online aanbod

Actueel

Flexibel MBO

Partners van de RegioOpleiders werken samen in een project waarbij voor bedrijven en instellingen maatwerktrajecten ingericht worden voor de derde leerweg. Hiermee geven we vorm aan een Leven Lang Ontwikkelen.

Werken aan een sterke bouw- en infrasector

No online PDF viewer installed

Open aanbod Windesheim

Coaching, management, supervisie én persoonlijk leiderschap. Of het nu gaat om een studie of een in-company training, het is geschikt […]

Startende operators
snel scholen?

Leid nieuwe en huidige werknemersvoordelig, snel én efficiënt op met de nieuwekorte inhoudelijke trajecten Procestechniek!

RegioOpleiders focust zich op individuele werk-naar-werkprojecten

‘Hoewel de werkloosheidcijfers in Regio Zwolle meevallen, hebben sommige sectoren – mede door corona – een personeelstekort en andere juist […]

Meer actueel