Help als HR professional je bedrijf groeien!

Als HR-professional ben je een belangrijke schakel die kan verbinden. Je zoekt de connectie met iedereen binnen het bedrijf, als echt mensen-mens. Door de groei en ontwikkeling van je mensen te stimuleren, investeer je in de groei en ontwikkeling van je organisatie. Jij begeleidt dat veranderproces.

RegioOpleiders vindt en arrangeert in samenwerking met jou opleidingen (op maat), op basis van jullie ambities. Lever de juiste ontwikkelingsmogelijkheden aan zodat de verschillende afdelingen binnen jouw organisatie sky high gaan!

  Vind maatwerk voor mijn afdeling

  Maureen Jansen en Jolien Kunst, Accountmanagers/Adviseurs Werkgeversservicepunt

  'We hadden het plan om mensen met een afstand tot werken en leren in de zorg een voortraject aan te bieden. Samen met RegioOpleiders lukte het om deelnemers een succesvol maatwerktraject af te laten ronden!'

  Cursusaanbod

  RegioOpleiders biedt in samenwerking met 16 opleidingspartners honderden cursussen in tientallen verschillende sectoren. De opleidingsduur varieert van een dagdeel tot aan twee jaar en er zijn verschillende startdata. Voor veel cursussen is geen vooropleiding nodig.
  Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden!

  Bekijk het volledige aanbod