Een Leven Lang Ontwikkelen, juist nu!

Door het coronavirus zit je noodgedwongen thuis, misschien wel met te veel tijd omhanden. Je hebt na al die weken de muren wel gezien…

Uitgerekend nu moet je dit als een kans zien, het momentum pakken voor bezinning en nadenken over je eigen ontwikkeling. Regio Opleiders biedt in samenwerking met SkillsTown een speciale leerlijn; Regio Opleiders Online. Je vindt hier 500 leeroplossingen zoals Word of Excel, buitenlandse talen of time-management, die je online kunt volgen. Kortom; hier hoef je de deur niet voor uit.

Wij denken dat jij wel iets positiefs kunt gebruiken. Daarom is het lesaanbod tijdens de coronacrisis gratis als jouw bedrijf op de geselecteerde SBI lijst te vinden is. Staat jouw sector niet op de SBI lijst? Gelukkig. Toch krijg jij ook tijdens de coronaperiode een korting van 30% aangeboden op de lesprogramma’s, geldend voor de eerste drie maanden. Dit betekent dat je voor een maandabonnement slechts €10,47 betaalt! Bij afname van een jaarabonnement geldt de korting het hele jaar. Wil je gebruik maken van het gratis aanbod of de korting?

Per 1 mei bieden wij een aanvullend pakket aan voor de retail met 33 extra modules boven op de 500+ leeroplossingen. Wil je dit pakket ontvangen vul dan bij SBI-nummer ‘Retail’ in. (max. 250 retailpakketten worden in totaal verstrekt).

Vul onderstaande velden in en verstuur het formulier.

    Gratis of Korting* Gratis toegangToegang met korting
    RegioOpleiders Online

    Een Leven Lang Ontwikkelen, juist nu!

    +500 online leeroplossingen zoals Word of Excel, Buitenlandse talen of time-management, in samenwerking met SkillsTown

    30% korting Bekijk het totale aanbod