Online Academy, hét platform voor online leren binnen organisaties

Online leren is dé manier om iedereen binnen een organisatie aan het leren te krijgen. Dat is belangrijk, zeker in deze tijd van voortdurende verandering. Via ons online platform kan je als organisatie je medewerkers de mogelijkheid bieden om hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten te vergroten. Waar en wanneer ze maar willen. Altijd en overal. 

Abonnement op online leren bij Online Academy

Online Academy is hét platform voor online leren binnen organisaties. Het maakt niet uit hoeveel mensen er in een organisatie werken, door een abonnement te nemen op ons platform, kan iedereen onbeperkt online leren. Je vindt bij ons meer dan 350 trainingen (inclusief leerlijnen, podcasts, webinars) op het gebied van soft skills en tal van andere thema’s. Van financiën tot communicatie, van projectmanagement tot leiderschapsvaardigheden. Een overzicht van alle trainingen vind je in ons trainingsoverzicht

Unieke leermethode: slechts 5 tot 10 minuten per dag leren 

Al onze online trainingen zijn zo opgebouwd dat je er maar 5 tot 10 minuten per dag aan hoeft te besteden. Handig, want zo kan je altijd en overal bezig zijn met je ontwikkeling. Tussen 2 vergaderingen door, in de trein, of ’s avonds thuis op de bank voordat de film begint.

Dankzij onze unieke, wetenschappelijk gefundeerde leermethode behalen mensen bovendien een veel hoger leerrendement dan met uren achter elkaar studeren. Doordat zij het leren naar eigen behoefte kunnen indelen, onthouden ze namelijk meer en hebben ze de tijd nieuwe kennis in hun werk toe te passen.

De allerhoogste kwaliteit van erkende opleiders

Welke online training je ook kiest, je kunnen altijd rekenen op actuele leerstof van de allerhoogste kwaliteit. Wij werken namelijk samen met 16 erkende opleiders uit NCOI Groep, die stuk voor stuk hun eigen specialisme hebben. Denk dan aan grote namen als Boertien Vergouwen Overduin, NIBE-SVV, Computrain, Markus Verbeek Praehep en Schoevers. 

Je vindt bij ons dus altijd inhoudelijke expertise, gecombineerd met jarenlange ervaring in de digitale didactiek. Deze combinatie maakt Online Academy uniek in de markt van e-learning.

Nieuwsgierig naar meer?